Марина Стаменова – Джони

Здравейте,
Аз съм Джони – и за приятелите, и за децата, и за майките, и за бабите :). Родена съм в София. Бях запленена от балета и влизайки в балетната зала на пет годинки, не знаех, че никога няма да мога да я напусна, и че най-прекрасните ми мигове ще са свързани с тази магия – танца!


Танцувала съм цял живот и това ми даде възможност да работя в различни краища на светa. По-късно като мениджър и хореограф на „Електра денс студио“ съм имала проекти в около 40 различни държави. Работила съм за големи европейски циркове, корабни компании, казина, телевизионни проекти, филмови компании и много други. Въпреки успехите ми на това поприще, голямата ми страст и любов си останаха децата. С деца работя повече от 15 години. С групите ми сме участвали в многобройни фестивали и концерти, от които имаме и доста награди.


Към момента освен в Dance Academy Sofia, работя и като танцов преподавател в Англо-Американското училище AAS и ЧДГ „Веселото гардже“.
В часовете по МОДЕРНИ ТАНЦИ (МTV Lady Style) ще развивам както танцовите умения, така и финес и грация, ритмика и стречинг на фона на любими денс хитове.
В допълнение към физическата активност, с помощта на танците ще помагам на децата да подобрят своите социални и комуникативни умения, да научат как да работят като част от екип, да развият по-голямо чувство за отговорност, доверие  и сътрудничество и да намерят нови приятели.