Ваня Петрова

Привет,
аз съм Ваня и се занимавам с Oриенталски танци от пет години. Всъщност първият ми досег с танците като цяло беше още като дете, когато започнах да се занимавам със спортни танци, а по-късно пробвах и народни, салса, хип-хоп, брейк и какво ли още, докато накрая не открих истинската си страст – ориенталските танци, най-женственият и изтънчен стил…

Няма друг вид танци, който да се отразява така добре, не само на физическата форма и тонуса на танцуващите го, а в същото време и на самочувствието и доброто настроение. През последните години съм се посветила на обучението си и усъвършенстването си в областта на ориенталските танци, като посещавам множество фестивали в България и чужбина. По този начин успявам да почерпя от опита и знанията на световноизвестни преподаватели и хореографи, доказали се в тази сфера. Взимам участие в разнообразни танцови спектакли и шоута из България, а и в Гърция.

Много ще се радвам да се видим в часовете по Ориенталски танци в Dance Academy, където усмивките и позитивните емоции са гарантирани!