Шоу програми

Ако сте фирма, която търси танцова шоу програма за свое събитие или просто искате по атрактивен начин да изненадате и забавлявате своите гости на частно парти или събиране, ние от Dance Academy искаме да ви предложим нашата Танцова Програма.

Професионалната шоу програма на танцьорите от Dance Academy включва едни от най-популярните и атрактивни стилове танци като: Ча ча, Самба, Джайв, Пасо добле, Валс, Танго, Суинг, Ориенталски танци, Народни танци, МТВ Танци, Хип хоп и Брейк.

Хореографите на академията могат да изработят и специална хореография на зададена от вас музика, ако събитието ви е тематично.
Шоу програмата на Dance Academy се изпълнява от изключително добри професионалисти с голям опит в сценичното танцуване. Голяма част от танцьорите са популярните имена от телевизионните танцови предавания.

Продължителността на танцовата програма определяте вие, както и броят и стила на танците, броят на танцьорите, които ще вземат участие също. Подробностите по танцовата шоу програма можем да обсъдим след направено запитване от ваша страна на посочените контакти!

За да направим вашето събитие още по-незабравимо за вашите гости ние можем да ги включим по забавен начин в щури танци, с което да придадем друга атмосфера.

Анимация – наш инструктор прави кратка презентация на няколко стъпки от избран танц пред гостите на мероприятието. След бързо разучаване на няколко лесни стъпки всички гости се оставят сами да танцуват.

Ако проявявате интерес към нашето предложение може да се свържете с нас. Ние ще ви направим специално предложение съобразено с вашите предпочитания!