Индивидуални уроци (PRO-AM Система)

За да отговорим на всички очаквания и желания искаме да ви предложим една различна и атрактивна услуга – Индивидуално обучение в любимият ви стил танци.

Индивидуално обучение е една специална услуга, която дава възможност на нашите преподаватели да ви предложат пълното си внимание, като се съсредоточат в работата си само с вас. Те се фокусират върху вашите възможности, създавайки хореография и методика на обучение в зависимост от вашите възможности. Индивидуалното обучение е формата, която дава възможност за най-бързо израстване в избрания от вас танц с гарантиране на персонален партньор. Обучението се извършва в удобно за вас време, в удобната за вас локация, с темпото на вашите възможности.

Специалната ни програма е подходяща за хора със забързано ежедневие и променлив график, за хора, които търсят най-доброто за себе си!

PRO-AM Система
„Професионалист-Любител“ – индивидуална програма на обучение

В последните години в България се реализираха няколко танцови шоута, в основата на които е танцово партньорство между Професионалист и Любител. Това са телевизионните реалита Dancing Stars и Vip Dance.

Проследяването на положителният ефект не беше трудно. Многобройните тренировки отбелязваха своето влияние върху телата на родните звезди. Стягаха мускулатурата, премахваха ненужните килограми, тонизираха всички, които се решиха да участват.

Срещите с „положително заредени“ професионални танцьори повдигна настроението им и премахна влиянието на ежедневните проблеми. Всеки от тях промени за изключително кратък период тялото и духа си. Защо това да не направите и Вие?

Dance Academy има възможност да ви предложи нова услуга „Професионалист-Любител“. Това е индивидуална програма за обучение, в която всеки може да си избере един от любимите преподаватели в Dance Academy и да се ползва от неговия опит в танцовата сфера персонално, в индивидуални занимания. Това е дългогодишна програма в цял свят, която дава възможност за по-бързо развитие и още по-вълнуващо докосване до танцовото изкуство. Предимството в новата ни програма е, че вниманието към всеки ще бъде индивидуално. Темпото на работа ще бъде изцяло съобразено с възможността на възприемане на ученика, музиката ще бъде подбрана изцяло по ваш вкус, както и часа на тренировки ще е съобразен със свободното ви време. А най-голямото предимство е, че през цялото време ще танцувате с професионалист, който ще се грижи за доброто ви настроение и тонус по време на шеметните танци, които ще създавате заедно. Тази програма е пътят, който ви дава възможност да се представяте заедно с професионалния ви партньор на партитата организирани от Dance Academy, както и на състезанията в категория „Професионалист-Любител“, които ние ще организираме специално за вас! Така ще се докоснете отблизо до бляскавия свят на танците с красива рокля и изящни танцови обувки, като истинска танцова звезда!