Теодора Спасовска

Здравейте, аз съм Теодора.

Още като бях на 5 годишна възраст се запознах със красотата на съвременният танц. В момента в който влезнах в залата, процесите започнаха да се отвиват много спонтанно и естествено. И от тогава не съм спирала да го практикувам. С други думи пораснах в прегръдките на това изкуство. А след години се заех и с позицията инструктор по съвременен танц. Работила съм 3 години с деца на различни възрасти и съм изключително щастлива, че съм успяла да предам тази емоция поне на един малък процент от хората.

Съвременният танц ме научи как да ставам след всяко падане. Научи ме, че „невъзможно“ и „недостижимо“ са думи, които не бива да ползвам. Показа ми как да излизам от ограниченията, как да творя. Научи ме да чувствам и да преживявам емоциите си чрез движения. Благодарение на съвременният танц научих как да съм автентична, оригинална и истинска. Това танцово изкуство е един уникален начин да визуализираме емоциите си, вместо да ги потискаме някъде там, дълбоко. 

Ако и вие искате да се забавлявате, танцувате и запознавате нови другарчета, докато едновременно развивате една по-креативна и по-емоционално интелигентна версия на себе си, ще се радвам да се видим на уроците по съвременен танц.