Латино танци с Кристиан Йорданов

Здравейте, казвам се Кристиан Йорданов, роден и отраснал в град Велинград. Занимавам се със спортни танци от 6 годишен и така до днес.

През целия ми танцов живот съм взимал участие в едни от най-големите и престижни състезания в света. Двукратен шампион съм на България и също така съм достигал до топ 20 на световната ранглиста за младежи. Представял съм България на две световни и две европейски първенства.

От 18 годишна възраст се занимавам с треньорска и хореографска дейност. Благодарение на танците съм живял в три различни държави – Италия, Виетнам и Великобритания. Имах късмета да участвам 4 поредни сезона в един от най-популярните танцови формата Dancing with the stars, като 2-ят сезон за мен беше увенчан с победа. Взимал съм участие в танцово турне в Швеция и съм печелил най-престижния турнир в света Blackpool Festival в категория PRO-AM.

Към днешна дата съм част голямото танцово семейство на Dance Academy и през този танцов сезон ще водя групите по Латино танци за НАПРЕДНАЛИ – Понеделник и Сряда от 19:30ч. и за НАЧИНАЕЩИ – Понеделник и Сряда от 20:30ч.

За информация: 📞089 360 64 95 и 📞089 360 64 97