Зумба / body:DANCE{crtiption}

За да ви докажем, че и в танца има раса и разновидност ще ви запознаем със Зумба. Най-съвременния танцов фитнес създаден едва през 90-те. И както стават най-великите постижения във фитнес център в Колумбия млада и талантлива инструкторка просто ей така измислила и зумбата. От тогава и до днес вече 15 милиона хора, като нас по целия свят подържат изящни тела под ритъма на музиката. Съчетания на танц, аеробика с горещи ритми водят до перфектен резултат постигнат с усмивка и забавление.

body:DANCE{crtiption} e лесно достъпна програма, която не изисква предварителна подготовка, клас или опит. Създадена е от професионалистите за всички, които предпочитат танца като средство за поддържане на добър тонус и привлекателен силует. Класовете включени в нея се базират на различни техники и упражнения, използвани от танцьорите за развиване на обща двигателна култура, координация и качества като гъвкавост, издръжливост и музикалност. Всички те са съчетани с хореографии в различен стил и лесни за научаване стъпки от характерните, класическите и модерните танци.

Всеки клас има продължителност от 60 мин. с променлива интензивност, определяна от амплитудата на движенията и динамиката на използваната в него музика.

body:DANCE{crtiption} e хармонично разработена програма, която съчетава ефективна грижа за общото здраве на тялото с красотата на изящните движения, преплетени в едно забавно пътешествие през света на музиката и танците.