Летен курс за възрастни Get in Shape

Какво е Get in Shape?
Това е иновативна тренировъчна програма, която е изградена на основата на Високо интензивна интервална тренировка (HIIT), съчетана с дискусия на тема правилно хранене и здравословен начин на живот. Това е нейното предимство.
Ние можем да ви обещаем, че след 8 седмичен цикъл и подходящ съпътстващ хранителен режим, вие и хората около вас ще усетите осезаем резултат в начина, по който изглеждате и се чувствате.
Какво е HIIT (High intensity interval training)?
HIIT тренировката е един от най-ефективните методи за бързо изгаряне на мазнини. Нейното предимство е в това, че дава резултат независимо от вашата физическа форма. Тя е подходяща, както за намаляване на теглото, така и за покачването на мускулна маса. Смята се, че HIIT тренировката е много по-ефективна от кардио тренировката, защото интензитета е по-висок, което дава възможност за повишаване на аеробната и анаеробната издръжливост, докато горите повече мазнини.
Анаеробната (без въздух) енергийна система осигурява енергия през първата минута на натоварване. Аеробната енергийна система (с кислород) се използва при натоварвания над 3-4 минути. Докато набавяте достатъчно кислород на тялото си, умората, която изпитвате ще остане на ниско ниво.
Елате, заедно да постигнем желаното тяло!

Курсът стартира от 13.06.2017г. вторник от 18:30ч. до 19:30ч.
Часовете ще се провеждат три пъти седмично Вторник и Четвъртък от 18:30ч. и Неделя от 12:30ч. в залата на бул. България 73 (зад МОЛ България) с преподавател Живко Иванов.

Такса за 8 посещения 63 лв.
Такса за 12 посещения 89 лв.
За курса могат да се използват карти MultiSport и Sport Pass Sodexo!

Курсът е с предварително записване на тел: 089 360 6497 и 089 360 6495