Ралица Рангелова

Здравейте,
Аз съм Ралица, инструктор по Zumba fitness и член на ZIN (Zumba Instructor Network) от 2014г. Водена от страстта си към музиката и движението, аз съм професионален танцьор вече 15 години. Попаднах на ZUMBA в търсене на подходяща спортна програма за влизане във форма след раждането на сина ми. Уникалната комбинация между танцови стъпки, фитнес упражнения и огнените латино ритми бързо ме увлякоха и само месец след първия си посетен клас вече бях сертифициран инструктор. Винаги съм усмихната и позитивна. Смятам, че притежавам изключителен заряд, а всичката тази нестихваща енергия превръща всеки клас с мен в истинско забавление.

През 2021 г. разработих и въведох стила body:DANCE{cription} в танцово училище Dance Academy Sofia. body:DANCE{crtiption} e лесно достъпна програма, която не изисква предварителна подготовка, клас или опит. Създадена е от професионалистите за всички, които предпочитат танца като средство за поддържане на добър тонус и привлекателен силует. Класовете включени в нея се базират на различни техники и упражнения, използвани от танцьорите за развиване на обща двигателна култура, координация и качества като гъвкавост, издръжливост и музикалност. Всички те са съчетани с хореографии в различен стил и лесни за научаване стъпки от характерните, класическите и модерните танци.
Всеки клас има продължителност от 60 мин. с променлива интензивност, определяна от амплитудата на движенията и динамиката на използваната в него музика.
body:DANCE{crtiption} e хармонично разработена програма, която съчетава ефективна грижа за общото здраве на тялото с красотата на изящните движения, преплетени в едно забавно пътешествие през света на музиката и танците.


Очаквам ви!